mycar.be
specialist in nieuwe en bijna nieuwe wagens
ALLE Merken

Euro Repar
onderhoud | herstellingen
ALLE MERKEN

Garage Tony bvba

Het begon in 1964, te Kampenhout-Sas waar Tony Vanloffelt en Adrienne Serron besloten om een cafe over te nemen genaamd “ De Gulden Karper “ . 
De schuur naast het cafe werd omgebouwd tot een eenvoudige werkplaats met een smeerput. Tevreden klanten deelde hun ervaringen met familie, vrienden, kennissen en door deze mond aan mond reclame werd de schuur al snel te klein.

In 1969 werd er besloten om de garage te verplaatsen naar de Omleiding te Herent, hier werd de garage verder uitgebouwd, in 1977 werd er besloten om een showroom te bouwen en de stap te maken naar een agentschap van het merk Citroën, het merk dat reeds van in de beginjaren de voorkeur genoot. 

In het jaar 1979 werd de opvolging verzekerd door de oudste zoon Luc. In 1984 werd het team uitgebreid met Marc. 

In 2013 werd garage Tony volledig verbouwd.  Een nieuwe ultra - moderne werkplaats en showroom werden gerealiseerd. 

In 2018 werd er door de fabrikant besloten om het netwerk volledig te reorganiseren. Waardoor er besloten werd om onze samenwerking met Citroën Belux te beëindigen.

Vanaf eind juli 2018  zijn we een onafhankelijke garage  ALLE MERKEN met specialiteit Citroên,DS en Peugeot. Voortaan zal garage Tony een Eurorepar garage zijn. Hierdoor kunnen wij onze energie, passie en vakkennis aanwenden om de klant een maximale service te garanderen. Eurorepar is een betrouwbare partner die ons op alle gebied een volledige bijstand kan verlenen met kwaliteitsproducten, bijscholingen, technische ondersteuning en deskundig advies voor alle merken.

Voor de verkoop van wagens werd de beslissing genomen om partner te worden van myCar.be
myCar.be is een netwerk van professionele autodealers gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en jonge stockwagens van alle merken aan zeer voordelige prijzen. 
U kunt alle wagens uit de stock online of in de showroom bestellen. Ze worden in perfecte staat, met Carpass en Europese garantie afgeleverd zonder bijkomende kosten. 

Met onze "familiale" sfeer, zetten wij ons steeds in de plaats van de klant waardoor we steeds met U meedenken. 
Dit zowel bij aankoop als naverkoop.
Dankzij de automotive opleidingen van onze personeelsleden en onze reeds jarenlange vaste ploeg zijn we uw partner voor uw mobiliteit.

Luc  Vanloffelt